Projecten

Bij Sleutelwerk kunt u terecht met alle vragen met betrekking tot verzuim, preventie of daaraan gerelateerde kwesties. De complexiteit of de omvang maakt daarbij niet uit; door onze specifieke werkwijze kunnen we samen op zoek naar creatieve, doeltreffende en passende oplossingen. Dat is de kracht van onze samenwerking.

Een greep uit de projecten waar wij onze bijdrage aan lever(d)en:

Loket

Sleutelwerk heeft bij een opdracht­gever een project gedaan door middel van een loket­functie. Eens per twee weken werd er door een arbeids­deskundige op locatie een dagdeel spreekuren gedraaid. Tijdens deze spreekuren konden zowel de werkgever als de werk­nemer in gesprek over verzuim­vraagstukken in de breedste zin van het woord. Veelal hadden deze een preventief karakter en ging het voornamelijk om balans­vraagstukken van de werknemer. In sommige gevallen werd er door­verwezen naar verdere coaching (uitgevoerd door Sleutelwerk of een andere externe partij).

Verzuimadvies

Het afgelopen jaar heeft een arbeids­deskundige van Sleutelwerk een organisatie bijgestaan bij de begeleiding van het personeel als het ging om verzuim, preventie en duurzame inzetbaar­heid.

Casemanagement

Sleutelwerk leverde aan een grote zorg­instelling een deskundige op het gebied van wet- en regel­geving om dossiers te actualiseren en te continueren. Mede op basis daarvan kon er gedegen advies gedaan worden met betrekking tot het verzuim­beleid.

Opdrachtgevers

De afgelopen drie jaren hebben verschillende opdrachtgevers Sleutelwerk Advies gevonden, deze variëren van (grote) onderwijs-en zorginstellingen tot kleinere bedrijven.