Onze werkwijze

Eén plek voor alle vragen

U kunt verschillende (arbeids­kundige) diensten bij ons afnemen. U vraag komt centraal binnen, wij koppelen de juiste adviseur aan het specifieke vraag­stuk. Speelt er een groter of complexer vraag­stuk op het gebied van verzuim, preventie of duurzame inzetbaar­heid? Wij denken graag mee en komen samen met u tot een maatwerk­oplossing, waarbij we onze eigen expertise (of indien nodig van een andere, derde partij) kunnen inzetten. Bij projecten kunt u zien op welke manier wij eerder onze bijdrage hebben geleverd bij dergelijke vraag­stukken.

Zelfstandige adviseurs, krachten gebundeld

Wij zijn een team van zelfstandige adviseurs. We kennen elkaar al vele jaren en hebben onze samenwerking georganiseerd in de coöperatie. Ieder neemt zijn of haar eigen specialisme, ervaring en netwerk mee. Zo kunt u profiteren van onze specifieke expertises en samenwerking. Lees meer over onze ervaring en achter­grond bij De deskundigen.

Ervaring en groot netwerk

Voor u betekent onze samenwerking dat u kunt profiteren van vele tien­tallen jaren werk­ervaring van geregistreerde en gecertificeerde arbeids­deskundigen. Wij beschikken over een uitgebreid regionaal netwerk aan organisaties die kwalitatief hoge interventies kunnen plegen. Tevens hebben wij korte lijnen met bijvoorbeeld het UWV en veel ervaring in de samen­werking met andere professionals zoals bedrijfs­artsen, behandelaars, verzekeraars, vakbonden, letsel­schade­specialisten en juristen.